(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada uy-joy kommunal sohasini rivojlantirishda xorijiy investitsiyalar va tajribalardan foydalanish haqida so‘z boradi. Muallif texnologik ma’lumotlarga tayanib, mavjud ilmiy adabiyotlar asosida o‘qituvchining ijtimoiy faollashuvida uy-joy kommunal sohasini rivojlantirishda xorijiy investitsiyalar va tajribalardan foydalanish bo‘yicha o‘ziga xos jihatlarni o‘rgangan va tahlil qilgan.