(untitled) (Conferencea, 2022)
ишда тиббий хизматлар кўрсатиш соҳасида шифокорларнинг ва беморларнинг ўзаро вазифалари ҳамда мажбуриятларини белгилаш бўйича тажрибалар ўрганилган, таҳлил қилинган. Ички ишлар вазирлиги тизимида тиббий хизматлар ижрочисининг зиммасига юклатилган мажбуриятлари келтириб ўтилган.