(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada zamonaviy o`zbek she’riyatida shakl va mazmun jihatidan ro`y berayotgan o`zgarishlar, yaratilayotgan she’rlarning janriy xususiyatlari, yangi paydo bo`lgan she’riy shakllarning genezisi, rivojlanish shartlari haqida mulohaza yuritilgan.