(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада ирригация эрозиясига учраган ерларда ғўза билан ҳамкор экинлар экилиб, такрорий экинларни маъданли ўғитлар билан N50Р75К50 кг/га меъёрда озиқлантирилганда суғориш усулларига боғлиқ ҳолда ғўза орасига қишлоқ хўжалиги экинлари экиб пахта ҳосили етиштириш тўғрисидаги маълумотлар келтирилган.