(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarini huquqiy madaniyatini oshirishga qaratilagan pedagogik ta’lim-tarbiyaning zamonaviy mexanizmlari yoritib berilgan. Shuningdek bolani jamiyatning faol fuqarosi qilib tarbiyalashda maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilari hamda oilada ota-onaning funksiyalari ham ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilib berildi.