(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda innovatsion pedagogik taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan bo‘lib, ular Davlat ahamiyatiga molik bo‘lgan huquqiy hujjatlar bilan asoslantirilib, nazariy-amiliy jihatdan tahlil qilib berilgan.