(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni ta’lim va tarbiyasini mashg‘ulotlar (dostonchilik metodlar) asosida tahlil qilib berdik. “Alpomish” dostonidagi turli xil rasm-rusmlar va odatlarimiz asosida maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni tarbiyalashning ilmiy-amaliy va pedagogik jihatlari tahlil qilib berildi.