(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni ma’naviy-axloqiy jihatdan tarbiyalashda ularni ibrat maktabi, ma’naviyat maktabi, keksalar maktabi, ota-onalar unversiteti, mahalla instiuti kabi ta’lim va tarbiya oliygohlari bilan ta’minlashimiz, avvalombor bu boaradagi ishlarimizni yanada jonlantirishimiz lozim. Bu borada maqolada bir qancha taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan. Shuningdek ularni ta’lim va tarbiyasidagi fikr mulohazalari maqolada ilmiy nazariy jihatdan asoslantirildi.