(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktabga tayyorlashda “Ilk Qadam” davlat o‘quv dasturining intensiv yo‘llari va usullari haqida maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarga qo‘yilayotgan davlat talablari normalaridan kelib chiqib ilmiy asosga ega bo‘lgan nazariy va amaliy fikr mulohazalar tahlil qilib berilgan.