(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqola ta‘lim sohasida olib borilayotgan islohotlar, pedagoglarga berilayotgan imkoniyatlar, zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, o‘quvchilarning bilimlarni mukammal o‘zlashtirishida pedagogik texnologiyalarning o‘rni haqida yozilgan.