(untitled) (Conferencea, 2022)
Tibbiyot- bu bemorlarga g’amxo’rlik qilish, kasallikni oldini olish, tashxis qo’yish, kasallikni yengillashtirish, davolash, sog’liqni mustahkamlash, haqidagi fan va amaliyot. Tibbiyot- inson organizmida sodir bo’ladigan turli jarayonlarni o’rganish va paydo bo’ladigan kasalliklarni davolash bilan bog’liq bo’lgan ilmiy fanlar, amaliy faoliyatlar majmuasi. Ushbu maqola tibbiyotning rivojlanish tarixi, tibbiyot yangiliklari, bo’lajak shifokorlarning fazilatlari, tibbiy malaka, axloq, tibbiy boshqaruv, ta’limi haqida.