(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu tadqiqot ishida dunyo ta’lim tizimining boshlang’ich sinf o’quvchilariga konstruktiv masalalarning o’qitilish jarayoni haqida so’z yuritiladi. Asosiy urg’u konstruktiv masalaning zaruriylik qiymati va uning eng quluy yechilish usuliga qaratilgan.