(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning bugungi kundagi holati va istiqboli, tadbirkorlikni yanada isloh qilish va barqarorlashtirish haqida so’z boradi.