(untitled) (Conferencea, 2022)
Quloq, burun va tomoqning patologiyalari LOR kasalliklari hisoblanadi. Ushbu organlarni davolovchi mutaxassis otorinolaringolog yoki LOR shifokori deb ataladi. Quloq, tomoq va burun kasalliklari zararlangan organlarda salbiy o’zgarishlarga olib keladi va insonning umumiy farovonligini buzadi. Biz ushbu maqolamizda ushbu kasalliklarning bazi turlari haqida gaplashamiz.