(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада интеллектуал мулкнинг иқтисодиётдаги ўрни, интеллектуал мулк соҳасидаги жиноятлар хусусияти, таснифи, халқаро универсал ташкилотларнинг соҳага оид ҳамкорлиги йўналишлари, ушбу соҳадаги хорижий тажриба баён қилинган.