(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada qutblangan maydonda zaryadlab emulsiyalangan sintetik tola bilan paxta aralash ip namunalarining yarim siklik mexanik xarakteristikalari ularning cho’zilish grafiklari asosida, qutblangan maydonda zaryadlab emulsiyalangan sintetik tola bilan paxta aralash ipi namunalarini tajribalar asosida kuchlanish ortgan sari sintetik tola nitron strukturasining о‘zgarishi natijasida olinadigan aralash ipning deformatsiyasi ham о‘zgarishi aniqlandi.