(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta`lim tashkilotlarida mashg`ulotlarni tashkil qilishda axborot kommunikatsiya vositalarining o`rni, tarbiyachi pedagoglarning mashg`ulot jarayonida qo`llaydigan axborot vositalari, texnologiyalarning bola aqlini rivojlanishdagi ahamiyati kabi mavzular yoritiladi