(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada O’zbekistonda mustaqillik yillarida uzluksiz ta’lim tizimi taraqqiyotining pedagogik omillari tadqiq etilgan. Mamlakatimizda ta’lim sohasidagi islohotlar, ta’limga yangicha yondashuv va pedagogik texnologiyalarni joriy etish sabablari aniqlangan.