(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida istiqomat qiladigan onalar va bolalar muhofazasi, ularning himoyasi uchun yaratilayotgan imkoniyat va sharoitlar haqida so’z yuritildi.