(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha bolalar nutqini rivojlantirish, jamiyatni isloh etish jarayonida yangicha fikrlovchi shaxslarni tarbiyalash, bolalar nutqi rivojlantirib, undagi grammatik va fonetik qirralari sayqallanishi va til boyligi oshib borishida mashg`ulotlarning ahamiyati haqida so`z yuritilgan