(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda teonim komponentli frazeologik birliklarning qiyosiy tahlili amalga oshirilgan bo‘lib, so’zlashuv uslubiga oid iboralar hamda so‘z birikmalari tahlil qilingan. Ushbu maqoladagi teonimik birliklar asosan og’zaki nutqqa mansub birliklardir.