(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur tezisda O‘zbekistonda davlat boshqaruvi tizimining jadal rivojlanishini ta’minlash va elektron davlat xizmatlarini ko‘rsatish mexanizmlarini yanada takomillashtirishda sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish masalalari ikki yo‘nalishda: ularning huquqiy asosi va amaliyotga tatbiq etilishi nuqtai nazaridan tahlil etilgan. Bundan tashqari, sun’iy intellekt yutuqlari foydalanilishi mumkin bo‘lgan tizimlar yoritilgan.