(untitled) (Conferencea, 2021)
Respublikamiz maktablarida oxirgi bir necha yillar ichida tabiiy fanlarni, jumladan astronomiyani o‘qitilishini o‘rganish, bu boradagi ishlar hozirgi zamon talablariga to‘la javob beradigan darajada emasligini, ba’zan esa jiddiy nuqsonlarga ega ekanligini ko‘rsatdi.