(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada internetning mamlakatimiz hududida kirib kelishi va rivojlanish tarixi, shuningdek axborot xavfsizligi kabi masalalarda qisqacha so’z yuritilgan bo’lib, axborot xavfsizligi va uning xururjlariga nisbatan izohlar keltirilgan.