(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada Alisher Navoiyning durdona asari “Xamsa” tarkibiga kiruvchi “Hayrat ul -abror” dostonida shoir o’zining ijtimoiy-siyosiy qarashlarini badiiy talqin etgan,mamlakat ravnaqi uchun eng mas’ul bo’lgan shaxs zamon hukmdori faoliyatiga o’zining e’tiqodiy qarashlari nuqtai nazaridan munosabat bildirgan.Shuningdek, maqolatlarda aks etgan mavzularning mazmun-mohiyati borasidagi firlar ham o’rin olgan