(untitled) (Conferencea, 2022)
XX asr boshlarida Eronda ruhoniylarning xalq ommasiga katta ta’siriga e’tibor qaratib o’zlarining manfaatlari yo’lida siyosatga aralashib, shoh hokimiyatini qoraladilar. Xalqning ahvoli og’irlashib, diniy va siyosiy o’yinlarning qurboniga aylandi.