(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarning o’qishga bo’lgan munosabatini klasterli yondashuv asosida rivojlantirish texnalogiyasi haqida ilmiy mushohadalar o’rin olgan bo’lb bu ko’pchilik uchun foydali bo’ladi degan umiddamiz.