(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligida ishlab chiqarishni kontsentratsiyalash, sanoat texnologiyalari va mehnatni tashkil qilishning ilg‘or formalarini qo‘llash va shu kabi mavzular yoritiladi