(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada tabiiy fanlar xususan kimyo faniga qaratilayotgan e`tibor, o‘quvchilarning bu mazkur fanga qiziqishini orttirish va fanning o‘quv sifatini oshirish, o‘qituvchining mazkur fanni chuqur bilishi, fan yangiliklaridan doimiy ravishda xabardor bo‘lishi kerakligi haqida so`z yuritiladi