(untitled) (Conferencea, 2022)
mazkur maqola mahsulotlarni xavfsizlik ko’rsatkichlarini aniqlashda texnik reglamentlarni qo’llash imkoniyatlari armatura va undan foydalanish orqali korxonalarda sifatni boshqarish jarayonlarida yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan avfzalliklari to‘g‘risida talablari ko‘rib chiqilgan.