(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada Soya navlarining ildiz massasi va uning tuproq qatlamlari bo‘yicha taqsimlanishi hamda O‘simliklarning ildizi uning eng muhim yer osti organi ilmiy jixatdan organilgan