(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада қоронғу вақтда ҳайдовчи йўлдан ўтаётган пиёдани кийган кийимига қараб тўрли масофада, тўрли рангларда куриши мумкинлиги ва ҳайдовчининг маҳорати, билими, кўникмаси ва малакаси тўғрисида маълумотлар ёритилган.