(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada detallarni texnologligini taminlash, detallarning mustahkamligi, bikirligi, titrashga chidamlilik, hamda, eyilishga chidamliligini ta`minlash haqida so`z yuritiladi