(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада дастлабки терговда жиноят ишини тугатиш институнинг моҳияти ва асослари таҳлил қилинган. Шунингдек жиноят ишини тугатишнинг босқичлари ҳамда мазкур институтнинг ижтимоий-сиёсий, процессуал-ҳуқуқий, жиноят-ҳуқуқий ва тарбиявий жиҳатлари ўрганилиб, жиноят ишини тугатишнинг шартлари таърифи ишлаб чиқилган.