(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqola biologiya fanidan “Xujayrada moddalar va energiya almashinuvi” mavzusini o`qitishda o`quvchlarning bilish faoliyatini mustahkamlashda, nostandart testlardan foydalanish masalalariga q`aratilgan.