(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada mamalakatimizda davlat boshqaruvini yanada takomillashtirish maqsadida 2022-yil 23-noyabrda qabul qilingan “Kosmik tarmoqni yanada rivojlantirish bo‘yicha qo‘shimcha chora-tadbirlar to‘g‘risida”gi prezident qarorining mazmun-mohiyati haqida so‘z yuritiladi.