(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning vujudga kelishi, dunyo iqtisodiyoti va jamiyat hayotida raqamli texnologiyalarning ahamiyati raqamli platformalarning rivojlanishi rqamli iqtisodiyotning afzallik va kamchiliklari tahlil qilingan. Tahlil asosida mavjud muammolarni bartaraf etish bo’yicha ayrim takliflar ishlab chiqilgan.