(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim jarayonining asosiy bog’ini hisoblangan maktabgacha yoshdagi bolalarda predmetlarning o’lchamini idrok qilishning o’ziga xos xususiyatlari, bolalar idrokini ijodiy о’yinlar orqali rivojlantirishning psixologik jihatlari yoritib berilgan. Ijodiy oyinlarning ko’rinishlari, ularning bolalar tomonidan qabul qilinishi va bola idrokini rivojlantirishdagi ahamiyati haqida bayon etilgan.