(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinflarda adabiy ta‘limining umumnazariy masalalari va o‘quvchilarda intellektual anglash malakalarini shakllantirish mavzusi yoritilgan. Hamda Boshlang‘ich sinflar tarbiyalanuvchilarida shaxslik sifatlarini shakllantirish haqida ham so‘z boradi.