(untitled) (Conferencea, 2022)
O‘quvchilarning yosh va psixologik xususiyatlarini hisobga olgan holda, barcha o‘quv fani dasturidagi mavzularni puxta o‘zlashtirilishiga yordam beradigan, mustaqil fikr yuritish, fikrini erkin ifodalash, boshqalar fikrini tinglash, mulohaza yuritish, ulardan eng muhimlarini ajrata olish, o‘z fikrini ilgari surish, uni dalillash, umumlashtirish va xulosalashga o‘rgatish kabi masalalarni ilgari suradi.