(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur qo‘rboshi Madaminbekning istiqlolchilik harakatini Turkiston misolida nazariy va amaliy jihatdan umumlashtirishda katta ahamiyatga ega. O‘zbekiston tarixi fanida istiqlolchilik harakatlariga bo‘lgan innovatsion talablarni o‘rganishga integratsion yondashish kabi masalalar alohida o‘rin egallagan.