(untitled) (Conferencea, 2022)
Мазкур мақолада ХХ аср АҚШ модерн адабиёти вакили Т.Вульфнинг сўнгги романи “You Can’t Go Home Again” романи ёзилиш тарихи, ёритилган мавзулар ва ғояси таҳлилга тортилган.