(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda avvalo moliyaviy barqarorlik tushunchasi atroflicha yoritilgan hamda byudjet –soliq va investitsiya siyosati hisobiga korxonalar moliyaviy barqarorlikka erishish masalari bo’yicha chora – tadbirlar xususida so’z borgan.