(untitled) (Conferencea, 2022)
xorijiy investorlarning milliy iqtisodiyotga kapital mablag‘lari kiritishda nafaqat korxonalar reytingi yoki xo‘jalik faoliyati natijalariga, balki mamlakatning geosiyosiy joylashuvi va davlat tomonidan yuritilayotgan ichki va tashqi siyosatiga ham bog‘liqligi o’rganib chiqilgan.