(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu ishda Shanxay Hamkorlik Tashkiloti qanday tashkilot? Maqsad va yo’nalishi nima? Qachon va nima sababdan tuzilgan? Kabi savollarga siyosatshunos ekspertlar tomonidan berilgan fikrlar tahlil qilinadi.