(untitled) (Conferencea, 2023)
hozirgi vaqtda ortib borayotgan ta’sir tufayli jtimoiy munosabatlar dinamikasiga qaramay, shaxslararo munosabatlarni shakllantirish mexanizmlarini tushunishning ahamiyati oshadi, ularni tahlil qilishda o’ziga xos sotsiologik va ijtimoiy-psixologik jihatlar ustunlik qiladi.