(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada zanjabil o‘simligining kelib chiqish va madaniylashtirilgan hududlar, hamda shifobaxsh zanjabil o‘simligining o‘sish sharoiti, biologiyasi, xalq tabobatidagi ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan.