(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада маргинал ва маргиналлашув атамаси тарихига оид илмий соҳа вакилларининг тадқиқотлари, фикр ва мулоҳазалари таҳлил қилинган. Муаллиф Америка, Европа ва жаҳон ҳамжамияти олимларининг маргинал шахсга бўлган тарифлари келтирилган.