(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada bo‘lajak tasviriy san’at o‘qituvchilarining badiiy-ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish muammosi va uning oliy ta’lim tizimidagi o‘rni, faol o‘qitish usullaridan foydalanish asosida ular o‘rtasidagi integrativ aloqalarni amalga oshirish usullari, oliy taʼlim muassasalarida raqamli transformatsiya, oʻquv va oʻqitish jarayoniga raqamli vositalar va texnologiyalarni joriy etish, mavjud tizimlar, taʼlimga raqamli transformatsiya jarayonlarini joriy etish, raqamli texnologiya va usullardan foydalanish bilan bogʻliq muhim muammolar va o’ziga xos xususiyatlar muhokama qilinadi.