(untitled) (Conferencea, 2023)
So’nggi yillarda Axborot kutubxona markazlari va Axborot resurs markazlarini raqamlashtirish muhim vazifalardan biri bo’lib qolmoqda. Ushbu jarayon esa o’z navbatida mazkur muassasalar faoliyatiga aloqador organlar faoliyatida yangi tizimlarni joriy etish masalalarini qo’yadi. Bu esa mamlakatimizdagi barcha AKM va ARMlar orasida yagona birlikni, ta’limning yuqori darajasida kutubxonalardan foydalanishning zamonaviy va qulay usullarini, shuningdek, professor o’qituvchilar, talabalar va mustaqil foydalanuvchilar uchun kitobdan foydalanishning yangi bosqichlarini yaratadi.